Over ons

Helpmeuitdeschulden.nl maakt onderdeel uit van Cortdaed Debtmanagement & Coaching. Een snelle en effectieve schuldhulpverlener. Wij richten ons op een pragmatische aanpak van de problematiek zonder de leefbaarheid voor u en uw gezin uit het oog te verliezen. 

 

Wij richten ons vooral op z.g. minnelijke trajecten. Dit betekent een schuldhulptraject waarbij we in goed overleg met schuldeisers tot redelijke oplossingen weten te komen zonder dat u hiervoor gebruik hoeft te maken van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP). De WSNP is voor ons echt het laatste redmiddel. 

 

Wij werken landelijk vanuit diverse vestigingen, maar het liefst komen wij gewoon bij u thuis. Uiteraard doen wij dit op een vertrouwelijke en discrete manier. 

 

Ons team telt meer dan 45 medewerkers en bestaat uit schuldhulpverleners, budgetcoaches, consultants, adviseurs, juristen en specialisten. Te samen staan wij -op dit moment- iets meer dan 1.250 cliënten bij met het oplossen van hun financiële problemen. 

 

Wij doen dit door het leveren van een hoge efficiëntie en doortastend maatwerk. 

 Particulieren

Helaas is onze dienstverlening niet gratis. Als richtprijs moet u uitgaan van een tarief van € 85,00 per maand voor onze dienstverlening, al kan dit per geval verschillen. Onze kosten worden uiteraard verwerkt in de oplossing en zullen niet ten kosten gaan van het uiteindelijke resultaat. 

 

Het inschakelen van een professionele organisatie als de onze kost dan wel geld, maar het rendement is doorgaans hoger. Wij zijn creatiever in onze oplossingen en wij hebben voor de meest uiteenlopende problemen een specialist in huis. In 99% van de gevallen maken wij onze kosten ruimschoots goed vanwege het hoge percentage kwijtschelding van incassokosten of verlagen van de totale schuldenlast. 

 

Het belangrijkste verschil is misschien nog wel dat u echt onze cliënt bent. Dit betekent dat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel staat. Dit maakt de onderlinge relatie duidelijk en zuiver en hierdoor hoeft u nooit te twijfelen aan onze inzet en loyaliteit. Kortom, wij staan altijd aan uw kant.Ondernemers en ZZP'ers

Wanneer je als ondernemer op zoek bent naar hulp dat zijn veel van de gebruikelijke kanalen voor u onbereikbaar. Termen als "ondernemers risico" vliegen u om de oren en uiteindelijk staat u er vaak alleen voor. 

 

Ook de bestaande boekhouder of accountant biedt meestal geen oplossing. In veel gevallen is hij een van de schuldeisers of hij heeft te weinig kennis en ervaring op het gebied van schuldhulpverlening om u goed bij te kunnen staan. 

 

Wanneer u vervolgens aanklopt bij een professionele zakelijke schuldhulpverlener dan krijgt u vaak tarieven voorgeschotelt van enkele duizenden euro's. Dit laatste is niet onze werkwijze. 

 

Ook voor ZZP'ers is het intakegesprek gratis. Samen met onze zakelijke adviseur bekijken we de situatie en bespreken we de haalbaarheid van de diverse mogelijkheden. We maken een realistische inschatting van de werkzaamheden en de kosten, vaak gaat dit gecombineerd met het overnemen van uw boekhouding voor een marktconform tarief. 

 

De kosten voor de schuldhulpverlening kunnen op verschillende manieren worden voldaan, zelfs in een -voor u haalbaar- vaststaand maandtarief. 

 

Wanneer u meer wilt weten over onze werkwijze of een afspraak wil maken voor een intakegesprek, neemt u dan contact met ons op.